VIDEO: Sivasspor besegrade Trabzonspor

Sivasspor följde upp förra omgångens seger mot Fenerbahce på bortaplan med en ny stark seger när Trabzonspor besegrades hemma på 19 Eylül stadion med 2-0 sedan försvararen Hakan Arslan och yttermittfältaren Aatif Chahechouhe gjort mål i vardera halvleken.

Segern var också extra kul för hemmalaget som hade 6 förluster på de 7 senaste matcherna mot Trabzon och inte hade besegrat sina motståndare sedan April 2009.

Båda lagen hade förutom målen ytterligare chanser på mål och framförallt Trabzonspor, genom Halil Altintop och Yasin Öztekin brände chanser som det måste bli mål på om man vill få med sig poäng från matcherna. Dessutom träffade Paulo Henrique stolpen från nära håll efter en målvaktsretur.

I tabellen gick Sivas förbi Trabzon och klättrade upp på en 8e plats medan Trabzonspor parkerar på 10e plats.