VIDEO: Trabzonspor vann igen efter 84 dagar

Tolunay Kafkas fick en drömstart som tränare för Trabzonspor efter att ha lett laget till seger med hela 4-1 mot Gaziantepspor på söndagseftermiddagen. Det var Trabzons första seger i ligaspelet på fem matcher (en oavgjord och fyra förluster) och lagets första seger på hemmaplan i ligaspelet sedan 10e november (fyra matcher). En stor del i segern kan man tacka målvakten Onur Kivrak för som stod för ett par riktigt kvalificerade räddningar, bl.a. i inledningen av matchen när det fortfarande stod 0-0 då han stoppade den litauiske anfallaren Davyrdnas Sernas två gånger om.

Trabzonspors mål gjordes av Adrian Mierzejewski, Alanzinho, Gustavo Colman och Halil Altintop medan nyförvärvet Dorge Rostand Kouemaha gjorde tröstmålet för Antep i sin debutmatch för klubben. Trabzon har siktet inställt på toppen av tabellen medan Gaziantepspor som inte har vunnit på tre ligamatcher är kvar i bottenträsket.