VIDEO: Genclerbirligi skrällde på TT arena!

Galatasaray tog under fredagskvällen emot Genclerbirligi på Türk Telekom arenan och trots att laget kanske spelade sin bästa fotboll för säsongen, speciellt under den första halvleken och dominerade matchbilden under stora delar av matchen blev det förlust med 0-1 sedan den belgiske anfallaren Björn Vleminckx nickat in matchens enda mål i den 60e minuten bakom en chanslös Fernando Muslera som strax innan hade stått för en bra räddning.

I övrigt handlade stora delar av matchen om Galatasaray som skapade målchans efter målchans och om det inte var målvakten Ramazan Köse i Gencler-målet som stod i vägen så var det målramen och Hamit Altintop träffade bl.a. ribban två gånger innan Genclerbirligi tog ledningen. Burak Yilmaz var framme ett antal gånger och även Wesley Sneijder hade en bra chans i den första halvleken.

Med fem minuter kvar fick Galatasaray en tveksam dömd straff sedan Didier Drogba ramlat i straffområdet men Drogba som själv tog hand om straffen sköt utanför och Genclerbirligi fick med sig alla tre poängen hem till Ankara. Galatasaray spelade sin andra raka match utan att göra mål medan “Gencler” höll för andra matchen i rad.