“Den turkiska invasionen”

Rubriken är tagen från den spanska tidningen Marca som firar 75-årsjubileum det här året.

Marca har inför matchen mellan Real Madrid och Galatasaray på onsdag tidigare intervjuat Hamit Altintop som bland annat sa att om han gör mål mot sin förre klubb så kommer han inte att fira och under tidningens fredagsupplaga så intervjuades den spanske spelaren Albert Riera som trots att han värvades som vänstermittfältare till Galatasaray istället har använts som vänsterback av tränaren Fatih Terim.

Riera sa bland annat i intervjun att han förväntar sig att mellan 10 och 15 000 Galatasaray-supportrar kommer att finnas på Santiago Bernabeu arenan på onsdagskvällen trots att klubben endast har blivit tilldelade 3 900 biljetter till bortasektionen.

Andra citat från Riera i tidningen:

Om det hade funnits 40 000 biljetter till försäljning så hade fansen även köpt upp dessa

Våra fans är inte fotbollssupportrar, dom är fanatiker