U21-landslaget spelar två matcher

Det turkiska U21-landslaget laddar upp inför kvalet till U21-EM 2015 med två träningslandskamper. Lördagen den 23e Mars möter man Makedonien på Recep Tayyip Erdogan stadion och tisdagen den 26e Mars spelar man mot Tjeckien på bortaplan.

Här är truppen som är uttagen
Oğulcan Gökçe, Yusuf Erdoğan (1461 Trabzon), Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş), Okan Alkan, Ömer Kahveci (Bucaspor), Musa Çağıran (Bursaspor), Sezer Özmen, Oğuzhan Berber (Çaykur Rizespor), Orhan Gülle (Gaziantepspor), Artun Akçakın (Gençlerbirliği), Bertul Kocabaş (Kardemir Karabükspor), Engin Bekdemir, Kamil Ahmet Çörekçi, Nurettin Kayaoğlu (Kayserispor), Gökay Iravul, Bülent Cevahir (Manisaspor), Emrah Başsan (Medical Park Antalyaspor), Cantuğ Temel, Atila Turan (Orduspor), Ömer Ali Şahiner (Torku Konyaspor), Alim Öztürk (Trabzonspor), Kerem Demirbay (Borussia Dortmund).