VIDEO: Botten mot toppen i Mersin avslutade omgången

Jumbolaget Mersin Idman Yurdu där Hakan Kutlu gjorde sin första match som tränare tog under måndagskvällen emot Kasimpasa på Tevfik Sirri Gür stadion för att avsluta den 25e omgången av turkiska ligan.

Mersin som inför matchen hade 9 poäng upp till säker mark är i stort behov av poäng om laget inte vill spela i andra divisionen nästa år och i mötet mot Kasimpasa började det dåligt för lagets del sedan den nigerianske anfallaren Kalu Uche hållit sig framme och enkelt gett bortalaget ledningen med sitt 15e ligamål för säsongen, vilket innebar också att han gick upp i ensam skytteligaledning. Kalus mål blev också halvtidsresultatet men i den andra halvleken så lyckades Mersin kvittera genom lagkaptenen Mert Nobre som gjorde sitt 10e mål för säsongen och 1-1 blev slutresultatet.

1-1 var ett steg i rätt riktning för Mersin efter fyra raka förluster men laget är fortfarande i stort behov av poäng för att klara sig kvar i högsta ligan med nio matcher kvar att spela medan Kasimpasa som har bara förlorat en gång på de fyra senaste ligamatcherna ligger i toppen av tabellen med 37 poäng som laget delar tillsammans med Antalyaspor och Bursaspor.