VIDEO: Fenerbahce besegrade Antalyaspor på bortaplan

Efter Galatasarays seger över Kayserispor tidigare under dagen så var Fenerbahce i behov av tre poäng för att inte tappa alltför mycket mark i tabelltoppen och det började bra för lagets del i bortamatchen mot Antalyaspor på söndagskvällen när den 19-årige mittfältaren Salih Ucan gjorde sitt första ligamål för klubben efter ett långt skott utanför straffområdet i den 11e minuten.

Fenerbahces ledning stod sig i drygt tjugo minuter då Antalyaspors turkbrasse Tita kvitterade med sitt 6e ligamål för säsongen efter ett vasst skott utanför straffområdet.

Innan den första halvleken tog slut så tog Fenerbahce ledningen ytterligare en gång när Moussa Sow nickade in sitt 14e ligamål för säsongen efter en hörna. I den andra halvleken så hade Fenerbahce ytterligare målchanser och bland annat så nickade Dirk Kuyt i ribban men 2-1 stod sig matchen ut.

Fenerbahce som har vunnit 5 av sina 6 senaste ligamatcher behåller avståndet upp till Galatasaray på fyra poäng medan Antalyaspor som endast har en seger på de sex senaste ligamatcherna ligger på sjunde plats i tabellen sex poäng bakom tredjeplacerade Besiktas.