VIDEO: Händelsefattig match i Ankara inledde omgången

Två formsvaga lag, Genclerbirligi och Istanbul B.B. inledde den 24e omgången av turkiska ligan med en mållös och händelsefattig match på 19 Mayis stadion i huvudstaden Ankara.

Matchens bästa chans hade costaricanen Randall Azofeifa (Genclerbirligi) när han sköt högt över ribban från nära håll i mitten av den andra halvleken och i slutminuterna hettade matchen till för en liten stund när Ermin Zec (Genclerbirligi) fick rött kort för att ha föst bort domaren Firat Aydinus i samband med när Nemanja Tomic (Genclerbirligi) föll i straffområdet något som Aydinus inte tyckte om och visade upp det gula kortet för filmning.

Genclerbirligi har bara en seger på de fem senaste ligamatcherna och Istanbul B.B. har inte vunnit i ligaspelet på sex matcher. Jimmy Durmaz spelade från start i “Gencler” men blev utbytt i den andra halvleken medan Samuel Holmén spelade hela matchen och var som vanligt bland de bättre i Istanbul B.B.