VIDEO: Målkalas när Antalyaspor vann

Antalyaspor fick en drömstart mot i hemmamatchen mot Gaziantepspor på söndagseftermiddagen när Lamine Diarra redan efter två minuter hade gett laget ledningen med sitt 10e mål för säsongen. Men Antep kämpade sig in i matchen och Serdar Kurtulus kvitterade med ett skott utanför straffområdet. Ett par minuter innan halvtidsvilan så gjorde Tita 2-1 efter en straffretur.

Och i den andra halvleken ökade Isaac Promise på till 3-1 innan Dorge Rostand Kouemaha reducerade för Antep med sitt 3 ligamål på 5 matcher. Närmare kontakt än så fick inte gästerna och Antalyaspor kunde i slutet av matchen med två mål inom loppet av ett par minuter öka på ledningen till 5-2 och vinna igen efter fyra tävlingsmatcher i rad utan någon seger medan Gaziantepspor förlorade igen efter tre raka obesegrade ligamatcher.

Antalyaspor gick upp på en femte plats i tabellen på samma poäng som fyran Bursaspor medan Gaziantepspor fortsätter att kämpa i botten med 28 poäng och endast en poäng ner till Elazigspor som ligger under nedflyttningsstrecket.