VIDEO: Mållöst mellan Eskisehirspor och Galatasaray

Eskisehirspor tog under lördagskvällen emot Galatasaray, utan tränaren Fatih Terim som är avstängd, på Atatürk stadion i Eskisehir. Och det var hemmalaget som under större delen av tiden dominerade matchen och skapade fler målchanser medan Galatasaray inte hade ett enda skott på mål. Eskisehirspor däremot hade flera klara målchanser men Fernando Muslera i Galatasaray-målet stod för en bra insats och en annan som gjorde det var Eskisehirspors yttermittfältare Erkan Zengin som var på strålande humör och stod för flera fina dribblingar.

I matchens slutminuter så träffade Eskisehirspor målramen tre gånger inom loppet av 30 sekunder och Galatasaray kom undan med blotta förskräckelsen.

Eskisehirspor som endast har en förlust på de tio senaste tävlingsmatcherna tog i och med poängen man fick med sig från matchen upp på en fjärde plats i tabellen medan Galatasaray som inte har förlorat på de sju senaste tävlingsmatcherna drygade ut sin ledning i toppen med en poäng inför söndagens derby mellan Besiktas och Fenerbahce.