VIDEO: Orduspor besegrade Kardemir Karabükspor

Efter tre matcher utan seger och två snöpliga poängförlust efter varandra i matcher där Orduspor har lett så fick laget återigen vinna efter 3-2 på hemmaplan mot Kardemir Karabükspor och stor matchhjälte för lagets del blev lagkaptenen Ali Camdali som visade vägen med sina två mål.

Han gav laget ledningen redan efter fem minuters spel men Karabükspor vände till 1-2 i slutet av den första halvleken efter mål av Ilhan Parlak samt Lomana LuaLua. I den andra halvleken så höll sig Ali Camdali återigen framme i målprotokollet innan Samil Cinaz kunde göra det avgörande segermålet med drygt 20 minuter kvar.

Orduspor fick lite andrum i botten av tabellen och gick även förbi Karabükspor som befinner sig i mycket dålig för tillfället efter sex raka ligamatcher utan någon seger (2 oavgjorda och 4 förluster).