VIDEO: Pablo Batalla visade vägen – igen!

Bursaspor fick revansch för förlusten i turkiska cupen mot Sivasspor ett par dagar innan genom att besegra Sivas med 1-0 hemma på Atatürk stadion i Bursa sedan den argentinske mittfältaren Pablo Batalla utnyttjat ett misstag i Sivas-försvaret i den andra halvleken och gjort sitt 10e ligamål för säsongen. Det var fjärde ligamatchen i rad som Batalla gjorde mål i.

Bursa såg annars ut att få en drömstart i matchen efter att ha blivit tilldelade en straffspark redan efter ett par minuter men Sebastian Pinto missade/Milan Borjan räddade. Och efter straffmissen böljade chanserna fram- och tillbaka men inget av lagen hade den rätta skärpan framför mål utan det kräves ett misstag av Sivas-legenden Hayrettin Yerlikaya (Tretton år i klubben) för att Batalla skulle hitta målet.

Bursaspor vann sin tredje seger på de fyra senaste ligamatcherna och tog sig upp på en fjärde plats i tabellen medan Sivasspor åkte på sin tredje raka 0-1 förlust och ligger just nu på en 12e plats i tabellen, endast två poäng före Elazigspor som ligger på den sista nedflyttningsplatsen.