Yilmaz Vural har lyft Elazigspor

När Yilmaz Vural tog över tränarjobbet i Elazigspor efter Bülent Uygün så låg nykomlingen sist i tabellen efter sju omgångar utan någon seger men har sakta men säkert lyft sig för varje omgång och alltid haft ett närkontakt med lagen ovanför nedflyttningsstrecket och under söndagskvällen var det äntligen dags för laget att ta sig över strecket för första gången sedan den tredje omgången även om det är väldigt jämnt på den nedre delen av tabellen.

Men även om Elazigspor bara har en poäng ner till nedflyttningsstrecket så är laget inte långt ifrån toppen heller med sju poäng upp till fyra Bursaspor.

Yilmaz Vural har under sin tid i Elazigspor varit ansvarig i 18 matcher, vunnit 7 av dessa, spelat oavgjort 6 gånger och förlorat 5 matcher med målskillnaden 19-20. Under den här perioden så har även laget tappat en två noll ledning två gånger i slutet av matcherna (bortamatcherna mot Orduspor och Fenerbahce) samt missat en straffspark i sista minuten mot Galatasaray på hemmaplan (förlust med 0-1).