Eskisehirspors president: “Alper Potuk är nära Galatasaray”

Eskisehirspors president Halil Ünal deltog under måndagskvällen i Lig TV’s program Pazartesi Gecesi Futbolu där han förklarade att den turkiska landslagsmittfältaren Alper Potuk, som har varit en av turkiska ligans mest eftertraktade spelare det senaste året, är väldigt nära en flytt till Galatasaray.

Halil Ünal säger följande om situationen: Vi har kommit en bra bit i förhandlingarna med Galatasaray och kan säga nu att Alper är väldigt nära en flytt till klubben. Men det är ännu inte riktigt klart. Galatasaray har sedan förra säsongen varit intresserade av Alper och när Necati Ates skrev på för oss inför säsongen så pratade jag om honom med Ünal Aysal och Abdurrahim Albayrak men jag förklarade för dom då att Alper inte var redo ännu och att vi inte ville släppa honom först efter säsongen. När jag återvänder till Eskisehirspor så kommer jag att prata med Alper om hans framtid.”