Eskisehirspors sportchef avslöjar priset på Alper Potuk

Efter Eskisehirspor-presidenten Halil Ünals uttalande på måndagskvällen om att klubben har kommit långt i förhandlingarna med Galatasaray angående en försäljning av Alper Potuk så har spekulationerna om vad en eventuell övergångssumma kan ligga på dragit igång i turkiska medier. 

Det har tidigare spekulerats i en övergångssumma på 6,5 miljoner Euro för en försäljning av Alper som bekräftades av Eskisehirspors sportchef Erdal Sahbaz när han deltog i en intervju med Radyospor där han även betonade att Eskisehirspor inte är intresserade av spelare i utbyte: Precis som Halil Ünal sa så har vi har kommit en bra bit på vägen i förhandlingarna med Galatasaray. Det vore fel att prata om övergångsdetaljer redan nu men jag kan bara betona en sak och det är att Galatasaray erbjuder en övergångssumma samt en spelare i utbyte men vi är inte så intresserade av en spelare i utbyte och därav kommer förhandlingarna att fortsätta.