VIDEO: Fenerbahce vände- och vann

Fenerbahce hamnade under söndagskvällen i tidigt underläge på hemmaplan mot Kayserispor sedan brassen Cleyton gett gästerna ledningen i den sjätte minuten med sitt femte ligamål för säsongen vilket även blev halvtidsresultatet.

Men i den andra halvleken så lyckades Fenerbahce, där tränaren Aykut Kocaman roterade med laget, vända- och vinna matchen med 2-1. Inhopparna Moussa Sow och Dirk Kuyt låg bakom kvitteringsmålet där Sow spelade fram Kuyt som gjorde sitt 8e ligamål för säsongen och ett par minuter före fulltid så fick Fenerbahce en straffspark som förvaltades i mål av den brasilianska mittfältaren Cristian Baroni som gjorde sitt 5e ligamål för säsongen.

Fenerbahce som ligger på andra plats, sju poäng bakom serieledaren Galatasaray, vann sin sjätte ligamatch på de sju senaste ligamatcherna medan Kayserispor som ligger på åttonde plats förlorade igen i ligaspelet efter tre matcher.