VIDEO: Karabükspor vann igen

Kardemir Karabükspor som tidigare under säsongen besegrat Fenerbahce, Galatasaray och Trabzonspor med 3-1 på bortaplan hade inför måndagens möte mot Kayserispor inte vunnit på åtta ligamatcher (tre oavgjorda och fem förluster) och på allvar dragits in i bottenstriden men efter segern mot Kayserispor med 3-1 så kan laget för stunden andas ut.

Ilhan Parlak gav Karabük ledningen med sitt 9e ligamål för säsongen och den förre Helsingborg-spelaren Luton Shelton ökade på till två noll innan domaren blåste av för halvtidsvilan. I den andra halvleken så var det Kayserispor som skapade de bästa målchanserna och laget reducerade också genom lånet från Galatasaray, Ceyhun Gülselam och hade även bud på fler mål men istället var det Lomana LuaLua som genom sitt 8e ligamål för säsongen kunde säkra tre poäng till Kardemir Karabükspor.

Karabük är fortsatt indragna i bottenstriden och ligger efter segern på 13e plats i tabellen fyra poäng framför Orduspor som har den sista nedflyttningsstrecket medan Kayserispor är ett par placeringar och tre poäng före Karabük. Kayserispor som åkte på sin andra raka 1-3 förlust hade innan förluster inte förlorat på sju matcher och endast släppt in två mål på dessa matcher har nu släppt in sex mål på två matcher.