Galatasaray vill ha två spelare från Premier League!

Det är inga nya namn, John Terry och Dimitar Berbatov har kopplats ihop tidigare med Galatasaray och nu sägs de enligt engelsk media vara nära att värva två stora spelare i från den engelska ligan.

The Daily Mail skriver att den bänkade försvararen i Chelsea, John Terry skulle kunna tänka sig att flytta till Gala och att klubben verkligen är seriösa med att värva honom. Enligt de engelska medierna så ligger Terrys prislapp på 8 miljoner pund samt att Gala erbjuder honom ett kontrakt värt 200 000 pund i veckan.

Berbatov är den andra spelaren som kopplas ihop med en flytt till Galatasaray. Enligt Daily Mirror så skall även han bli erbjuden en storlön från den turkiska klubben. Bulgaren har gjort 13 mål på 31 matcher den här säsongen för Fulham FC.