Galatasarays president om Quaresma, Robben och Alper

Galatasarays president Ünal Aysal deltog under fredagen i en intervju med den turkiska kanalen DHA där han pratade om transferryktena till nästa säsong och tre spelare som kom upp på tal var Besiktas förre spelare Ricardo Quaresma, Eskisehirspors mittfältare Alper Potuk samt Bayern Münchens yttermittfältare Arjel Robben.
Om Alper Potuk
Det finns inga problem i förhandlingarna. Vi väntar på att ligan ska ta slut och sedan kommer jag att träffa Eskisehirspors president Halil Ünal för att hitta en lösning.

Om Ricardo Quaresma
Det stämmer att det finns en möjlighet att vi kan värva Quaresma. Men för tillfället är övergången långt borta. Vi måste sätta oss ner och förhandla först. Trots att Quaresma är en duktig spelare så gav han ingen vidare intryck när han lämnade Turkiet. Vi kommer att höra med våra referenser och ta ett beslut därefter. Vi kommer att höra med Besiktas vad deras tankar är om honom.”

Om Arjen Robben
Jag har sagt det här hela tiden. För tillfället har vi inte råd att värva spelare som kostar 30-40 miljoner Euro. Vi måste respektera vårt budget. Vi har redan en mycket bra trupp och att värva Robben då hade varit onödigt. Men om ett par år så kan dessa spelare vara intressanta för oss.