Vem blir ny tränare i Fenerbahce?

Efter Aykut Kocamans avgång så har ledningen i Fenerbahce dragit igång arbetet med att hitta en ersättare till det vakanta tränarjobbet i klubben.

Ett par namn som nämns mest i medierna just nu är Mustafa Denizli, som tidigare under sin karriär fört Besiktas, Galatasaray och Fenerbahce till ligaguld och som under den gångna säsongen tog upp Caykur Rizespor till Süper Lig men som lämnade klubben efter oense med klubbens president samt Eskisehispors nuvarande tränare Ersun Yanal som tidigare har tränat det turkiska A-landslaget under en kort tid samt Trabzonspor.

Ett annat namn som nämns i medierna är den tyske tränare Felix Magath som lämnade Wolfsburg i Oktober förra året och som tidigare under sin tränarkarriär lett både Bayern München och Wolfsburg till ligaguld i Tyskland. Magath som har fått många ökända smeknamn för sin disciplinära sätt att leda ska även enligt uppgifter i turkiska medier redan fått en förfrågan.