VIDEO: Drömmål av Özgür Cek

Den 22-årige yttermittfältare Özgür Cek som i januari lämnade Fenerbahce för spel i Eskisehirspor slog till med ett drömmål i den sista omgången av Süper Lig under söndagen då han gjorde en bicicleta-mål när Eskisehirspor besegrade Antalyaspor med 3-1 på hemmaplan.

Diomansy Kamara kastade inkast på högersidan och Özgür som befann sig inne i straffområdet tog, efter studs, emot bollen på brösten och drog iväg en bicicleta strax innanför straffområdet som målvakten i Antalyaspor, Sammy N’djock var chanslös på.

Målet betydde 2-0 och dessförinnan så hade Özgür gjort ledningsmålet efter att ha skruvat in en frispark och i den andra halvleken stod han för assisten när Diomansy Kamara nickade in 3-0.

Osman Sismanoglu reducerade senare för Antalyaspor vilket också blev slutresultatet.