Officiellt: Erman Kilic klar för Galatasaray *UPPDATERAD #2*

Den 29-årige offensiva mittfältaren Erman Kilic som under de senaste säsongerna varit bland de bättre spelarna på sin position i turkiska ligan uppges enligt flera turkiska medier vara klar för Galatasaray. Han ansluter närmast från Sivasspor där hans kontrakt gick ut den sista maj.

Varken Galatasaray eller Sivasspor har bekräftat eller dementerat uppgifterna men enligt turkiska medier så handlar det om ett tvåårskontrakt med option på ytterligare ett år.

Erman har tidigare under sin karriär även spelat för Bergama, Göztepe, Elazigspor samt Istanbul B.B. och noterats för sammanlagt 33 mål och 48 assists på 191 matcher i Süper Lig.


UPPDATERAD:
Strax efter nyheten om att Erman Kilic hade kommit överens om ett kontrakt med Galatasaray dök det upp en bild på när Erman poserade i Galatasaray-tröjan samtidigt som uppgifterna om att han har kommit överens om ett tvåårskontrakt med option på ytterligare ett år bekräftades.

UPPDATERAD #2:
Galatasaray har meddelat börsen (KAP) i Istanbul om att klubben har kommit överens om ett 2+1 årskontrakt med Erman Kilic som kommer att få en lön på 950 000 TL samt 20 000 TL per match under alla säsonger.