Fenerbahce överens med Zenit *UPPDATERAD*

Det har sedan ett par dagar tidigare skrivits i turkiska medier om att Fenerbahce har förhandlat med den ryska klubben Zenit St. Petersburg angående den portugisiska landslagsmittbacken Bruno Alves, 31 år.

Och under onsdagsförmiddagen meddelade Fenerbahce om att man har kommit överens med Zenit men att förhandlingarna med spelaren fortsätter.

UPPDATERAD:
Även om Bruno Alves övergång till Fenerbahce inte är officiell ännu då Fenerbahce är i fortsatta förhandlingar med honom så har Zenit via sin officiella hemsida meddelat att man tackar Alves för hans tid i klubben och önskar honom lyckat till i framtiden i både valet av klubblag och landslaget.

Alves som har spelat över 60 A-landskamper för Portugal vann två ligatitlar samt slutade på en andra plats i ligaspelet under sina tre år i Ryssland. Han har sedan tidigare under karriären vunnit fyra ligatitlar samt tre cuptitlar i Portugal tillsammans med Porto samt hunnit med och spela en säsong i grekiska ligan för AEK Athen.