Bursaspor har gjort klart med Sebastian Frey och argentinsk mittback

Bursaspor gjorde under måndagen klart med två meriterade nyförvärv, den 33-årige franske målvakten Sebastian Frey som har spelat närmare 500 matcher i Serie A för Inter, Verona, Parma, Fiorentina och Genoa samt den 29-årige argentinske mittbacken Rento Civelli som kommer närmast från den franska klubben Nice, som slutade på en fjärde plats i Ligue 1 under den gångna säsongen. Civelli gjorde 13 mål på 116 ligamatcher för Nice under tre och en halvsäsonger och har endast missat fem minuters spel i ligaspelet under de två senaste säsongerna.

Han har tidigare under sin karriär även spelat för Banfield, Gimnasia La Plata och San Lorenzo i Argentina samt Olympique Marseille i Frankrike.

Frey har skrivit på för tre år- och Civelli har skrivit på för två år med Bursaspor.