Kamerunsk landslagsmålvakt till Konyaspor

En av nykomlingarna i Süper Lig inför nästa säsong, Torku Konyaspor, gjorde under onsdagen klart med den 30-årige kamerunske landslagsmålvakten Charles Itandje som hämtas in på lån från grekiska PAOK där han spelade 10 ligamatcher förra säsongen.

Itandje som spelade för Frankrike på U21-landslagsnivå har tidigare under sin karriär spelat för Atromitos, Kavala (dit han var utlånad från Liverpool), Liverpool*, Lens och Red Star.

* Itandje tillhörde Liverpool under tre säsonger men fick aldrig spela någon tävlingsmatch för klubben.

Förutom värvningen av Itandje så har Konyaspor även gjort klart med den 24-årige kroatiske försvararen Elvis Kokalovic från Slaven Koprivnica och den 27-årige tjeckiske mittfältaren Tomas Brosek från Dukla Praha där han gjorde 7 mål på 29 matcher i den högsta tjeckiska ligan förra säsongen. Bägge spelarna har skrivit på ett treårskontrakt vardera.