Kayserispor meddelar: Överens med Jaja

Kayserispor publicerade under torsdagskvällen ett meddelande på sin officiella hemsida där klubben skrev att man har kommit överens med den 27-årige brasilianske offensiva mittfältaren/anfallaren Jaja som kommer närmast från den ukrainska klubben Metalis Kharkiv och att han kommer presenteras under en signeringsceremoni på klubbens hemmaarena, Kadir Haas stadion, på fredagen klockan 13.00 svensk tid.

Enligt uppgifter i turkiska medier rör det sig om ett lånekontrakt över den kommande säsongen med köpoption.

Jaja som även jagades av sin förra klubb Trabzonspor där han under säsongen 2010/11 gjorde 12 mål på 29 ligamatcher var redan i januari på väg till Kayserispor men den gången stoppades övergången i sista stund och han hamnade istället i Metalist där han sedan tidigare hade spelat i flera säsonger.