Ronaldinhos agent är i Istanbul

Den brasilianske stjärnan Ronaldinho har under den senaste tiden kopplats ihop med en flytt till Besiktas och enligt uppgifterna så ska Ronaldinho ha varit intresserad av en flytt till Turkiet men först efter att Copa Libertadores hade blivit färdigspelad där han nyligen blev mästare med sitt nuvarande lag, Atletico Mineiro.

Nu skriver den turkiska sportkanalen NTV Spor om att Ronaldinhos agent Roberto Assis som också är hans bror har anlänt till Istanbul där han under sitt besök ska träffa både Besiktas’ ledning samt eventuella sponsorer som ska möjliggöra övergången av stjärnan.

Enligt uppgifterna så är Besiktas redo att köpa loss Ronaldinho från Atletico Mineiro för 5 miljoner Euro men att hans signeringsbonus samt lön kommer att betalas av externa sponsorer.

Efter sitt besök i Istanbul så kommer Roberto Assis att träffa sin bror för att ta ett beslut.