VIDEO: Alex de Souza slog till igen – skruvade in frispark

Alex de Souza ordnade en poäng till Coritiba på övertid av den första halvleken när han skruvade in en frispark i hemmamötet mot Vitoria i den nionde omgången av brasilianska ligan under natten mot måndagen.

Målet betydde 1-1 och blev också slutresultatet.

Coritiba är det enda laget i brasilianska ligan som efter nio spelade omgångar fortfarande är obesegrade (4 segrar och 5 oavgjorda) och laget befinner sig med det på en fjärde plats i en mycket jämn tabell där det skiljer endast tre poäng mellan ettan Cruzeiro och sjuan Gremio.

Alex har gjort 5 mål samt 3 assist på 9 ligamatcher den här säsongen och sammanlagt 20 mål på 26 tävlingsmatcher sedan återkomsten till Coritiba där han även har blivit distriktsmästare i Brasilien med laget.