Burak Yilmaz kan hamna i Chelsea

Turkisk media har uppgett de senaste dagarna att Lazio och Galatasaray har kommit överens om Burak Yilmaz som har dragit på sig mycket intresse under sommaren. ESPN rapporterar att anfallaren istället kan hamna i England…

…Burak Yilmaz är Jose Mourinhos ”plan c”. Just nu vill Mourinho värva Rooney som dock inte är till salu och Manchester United har redan nobbat två bud på sin spelare från Chelsea.

Vidare skrivs det att man tänker göra ett sista försök och om man misslyckas där går man till ”plan b” som är att värva Samuel Eto´o som också har ryktats vara påväg till Turkiet ett tag. Et0´o är till salu från Anzhi som har gett upp sin stora satsning. Det som gör att man kan möta problem i den här affären är spelarens höga lön som man inte är villig att ge i London-klubben och därför kan tänka sig värva Burak Yilmaz istället.

Burak som har tidigare öppnat för flytt och inte varit på bästa sidan med Fatih Terim har bevisat sitt värde i Europa och hans lön skulle inte bli något problem för Chelsea som är i behov av en bra anfallare.

Burak gjorde hela 24 mål på 30 matcher förra säsongen i ligan och hann även göra 8 mål på 9 matcher.