Burak Yilmaz på tapeten igen

Galatasarays 27-årige turkiske landslagsanfallare Burak Yilmaz som gjorde 32 mål på 39 tävlingsmatcher förra säsongen och bl.a. vann den turkiska skytteligan för andra året i rad samt kom på delad tredjeplats i skytteligan i Champions League har ryktats vara på väg ut till Europa under en längre tid och kopplats ihop med flera olika klubbar.

De senaste ryktena honom placerar i både Italien och England. Enligt den italienska tidningen Corriero dello Sport så har Napoli fått upp ögonen för Burak och enligt tidningens uppgifter så är den italienska klubben redo att betala upp till 20-25 miljoner Euro för skyttekungen.

Även Liverpool som tidigare har kopplats ihop med Burak uppges vilja ersätta Luis Suarez, som vill lämna klubben, med honom och enligt Liverpools tränare Brendan Rodgers så vore Burak en utmärkt ersättare för Suarez.

Förutom dessa två klubbarna så sägs det att även Arsenal är ute efter Burak Yilmaz signatur.