Caykur Rizespor överens med Ali Adnan *UPPDATERAD*

Efter succén i U20-VM i Turkiet tidigare i sommar med Iraks landslag som förlorade i bronsmatchen mot Ghana (0-3) så drog den 19-årige vänsterbacken Ali Adnan, som själv gjorde 2 mål på 7 matcher i turneringen, blickar på sig från många klubbar och var ett tag på väg till Galatasaray som letar efter en ny vänsterback men även nykomlingen i Süper Lig, Caykur Rizespor, hade visat intresse för honom och efter en tids förhandlingar så meddelade klubbens styrelseledamot Koray Deniz på Twitter tidigare under måndagskvällen om att klubben hade kommit överens med Ali Adnan och hans klubb Baghdad FC.

Enligt tidigare uppgifter i turkiska medier så rör det sig om en övergångssumma runt 500 000 Euro.

UPPDATERAD:
Ali Adnan skrev för ett par dagar sedan på ett femårskontrakt med Caykur Rizespor och själv sa han till turkiska medier om att även Galatasaray hade visat intresse men att Rizespors bud var mycket bättre.