Christoph Daum ny tränare i Bursaspor

I skymundan av turkiska supercupen så meddelade Bursaspor under söndagskvällen på sin officiella hemsida om att det blir den tyske tränaren Christoph Daum med ett förflutet i både Besiktas- och Fenerbahce som tar över tränarjobbet i klubben efter Hikmet Karaman som fick sparken i fredags efter fiasko i Europa League-kvalet där Bursaspor åkte ut tredje kvalomgången mot serbiska Vojvodina med sammanlagt 2-5.

Bursaspor meddelar på sin hemsida om att Daum kommer att anlända till Bursa onsdagen den 14e augusti för att skriva på kontraktet med klubben.

Christoph Daum tränade senast belgiska Club Brügge säsongen 2011-12 och har tidigare under sin karriär vunnit tre ligaguld och ett cupguld i Turkiet samt blivit supercupmästare två gånger med Besiktas- och Fenerbahce.