Grekisk vänsterback till Besiktas? *UPPDATERAD*

Besiktas som har gjort klart med 9 nya spelare inför den nya säsongen fortsätter sin jakt på en ny vänsterback och enligt NTV Spor så har man nu vänt blickarna mot Olympiakos och den 29-årige grekiske ytterbacken Jose Holebas som är född- och uppvuxen i Tyskland av en grekisk pappa och en uruguaysk mamma.

Holebas som är landslagsspelare för Grekland inledde sin fotbollskarriär i lokala klubbar i Tyskland innan han flyttade till 1860 München där han efter ett par års spel i Bundesliga 2 flyttade till Olympiakos 2010.

Under sina tre säsonger i Olympiakos så har Holebas vunnit tre raka ligatitlar samt två cuptitlar.

Besiktas’ ledning försöker förhandla ner priset på Holebas till 2 miljoner Euro för att slutföra övergången.

UPPDATERAD:
Den turkiska sportkanalen NTV Spor skriver på sin hemsida under onsdagen om att Besiktas ska ha kommit överens med Olympiakos om en övergångssumma för Holebas och att klubben förväntas presentera ett meddelande på börsen under torsdagen.