Italienskt lag har lagt bud på Burak – Gala dementerar Podolski

Burak Yilmaz kopplas ihop med storklubbar runt om i Europa. Nu bekräftar hans agent, Ali Egesel för italienska Correiro dello Sport de lag som lagt ett bud på Gala-anfallaren.

Efter en mycket lyckad säsong i Galatasaray förra året har Burak väckt intresse i hela Fotbollseuropa. Anfallaren har kopplats ihop med de tre stora London-lagen: Arsenal, Chelsea och Tottenham, ersättare till Falcao i Atletico Madrid samt de italienska klubbarna, Lazio, Roma och Napoli.

Enligt ESPN är han en ”Plan C” för Mourinho och Chelsea, samtidigt har italiensk och turkisk media rapporterat att Lazio är laget i förarsätet att värva anfallaren, något spelarens agent delvis kan bekräfta:

– Lazio är i dagsläget de enda laget som kan värva anfallaren då det är bara dem som har kommit med ett bud. De har lagt ett viktigt bud på honom. Galatasaray vill inte tappa honom och har därför inte accepteras deras bud, sade agenten till Correiro dello Sport.

Enligt italienska uppgifter så ligger Lazios bud på 9,5 miljoner euro medan Galatasaray kräver 14 miljoner euro för Burak Yilmaz.

Samtidigt som Burak ryktas vara påväg bort har Galatasaray återigen kopplats ihop med Lukas Podolski och att en affäre är mer eller mindre klart.

Detta förnekade Ünal Aysal för Radyuspor idag och sade att man INTE har kontaktat spelaren.