Özil lämnar Spanien för England?

Det har ryktats om det förr, Özil till England – till Manchester United. Spansk och engelsk media uppger nu att Mesut Özil är påväg att lämna Real Madrid för de engelska mästarna. 

Anledningen till varför Özil ryktas lämna är en del. Förra veckan uppgav spansk radio att spelaren kunde lämna för att klubben skulle få plats med nya spelare man uppges vara ute efter samt att Isco har anlänt till klubben har gjort att Özil känner sig osäker på sin plats.

Om klubben nu även skulle göra klart med Gareth Bale, vilket ser ut att bli officiellt när som helst så ska Özil enligt tyska Bild vara villig att lämna klubben för att inte tappa sin plats i det tyska landslaget. Enligt spansk media har Real Madrid erbjudit Manchester United att värva spelaren men United låg lågt med möjligheten. Nu sägs man dock vilja värva Özil och enligt tyska Bild rör de sig om en summa på 45 miljoner euro, ca. 38 miljoner pund.

Bild.de
Bild.de

Manchester United har även kopplats ihop med Salih Ucan och Ilkay Gundogan denna sommaren men är inga spelare som ligger på deras radar för tillfället.