VIDEO: Hakan Calhanoglus snygga frisparksmål

Den 19-årige offensiva mittfältaren Hakan Calhanoglu blev tidigare under lördagen uppkallad för första gången till det turkiska A-landslaget av Fatih Terim och lite senare tackade han för förtroendet och gjorde två mål när Hamburg utklassade med Eintracht Braunschweig 4-0 varav det andra målet var ett frisparksmål i högsta klass.

Hakan hade bara varit på plan i någon minut efter att ha ersatt Rafael van der Vaart när  han sköt in 3-0 i den 80e minuten och på tilläggstid av matchen fastställde han slutresultatet med sitt frisparksmål.

Målen var Hakan Calhanoglus två första i Bundesliga. Förra säsongen var han utlånad till Karlsruher i tyska tredje divisionen där han hjälpte laget ta steget upp till Bundesliga 2 med 17 mål och 12 assist på 36 ligamatcher.

Hakans frisparksmål

Målen från matchen
(Här kan ni se Hakans första mål.)