Eskisehirspor värvar sex spelare

Eskisehirspor gjorde klart med hela sex spelare under transferfönstrets två sista dagar.

På bilden ovan (från vänster) kan ni se den 25-årige chilenske offensiva mittfältaren Cristobal Andres Jorquera Torre som ansluter på lån med köpoption från Parma men som har spelat 35 matcher i Serie A för Genoa under de två senaste säsongerna, den 29-årige mittfältaren Erman Kilic som har skrivit på ett tvåårskontrakt med option på ytterligare ett år köps loss från Galatasaray samt den 24-årige ytterbacken Tanju Kayhan som hämtas på lån från Besiktas.

Och på bilden nedan kan ni se den 19-årige anfallaren Okay Aydin som har skrivit på för tre år och som ansluter från Bayer Leverkusens ungdomslag samt den 20-årige anfallaren Bertul Kocabas som ansluter på lån från Kardemir Karabükspor.

Förutom dessa fem spelare så har Eskisehirspor även skrivit ett treårskontrakt med försvararen Mahmut Boz som kommer närmast från spel i Genclerbirligi.