VIDEO: Galatasaray hade vänt 0-1 till 2-1

Innan derbyt mellan Besiktas och Galatasaray avbröts på tilläggstid av matchen så hade Galatasaray vänt ett 0-1 underläge till 2-1 .

Den portugisiske anfallaren Hugo Almeida gav Besiktas ledningen i den 18e minuten med sitt femte ligamål för säsongen vilket också blev halvtidsresultatet. I den andra halvleken så klev Didier Drogba, som var ett stort frågetecken inför matchen, fram och såg med sina två mål till att Galatasaray hade vänt på matchen.

Kvitteringsmålet kom i den 59e minuten efter assist av Bruma sedan Besiktas-försvararen Serdar Kurtulus misslyckats med att hålla undan bollen för inspark och i den 72a minuten så gjorde Drogba ledningsmålet assisterad av Burak Yilmaz sedan Besiktas’ mittfältare Veli Kavlak misslyckats med en passning som hamnade hos Burak istället.

Eftersom matchen avbröts på tilläggstid så har ett slutresultatet i derbyt ännu inte kommit och nu har alla vänt sina blickar mot det turkiska fotbollsförbundet som förväntas ta ett beslut om matchen under de närmaste dagarna.

Galatasaray kommer förmodligen att tilldelas segern antingen med 2-1 eller 3-0 och när det blir så kommer det vara ett faktum att Besiktas åker på sin första ligaförlust efter fem matcher och att Galatasaray är då det enda laget i Süper Lig som fortfarande är obesegrade efter fem matcher.