VIDEO: Sivasspor besegrade Eskisehirspor

Sivasspor tog under söndagskvällen emot Eskisehirspor på hemmaplan och gick segrande ur matchen med 3-2 men det började inte bra för lagets del när Diomansy Kamara gav Es, Es ledningen i den 7e minuten. Ledningen skulle dock inte hålla så länge och redan efter två minuter så kvitterade Sivas när John Utaka gjorde sitt första mål för laget, vilket också blev halvtidsresultatet.

Den andra halvleken hade precis startat när den portugisiska mittbacken Manuel da Costa klippte till från runt 40 meters håll – en projektil som letade sig ändå in i mål, otagbart för Eskisehirspors målvakt Ruud Boffin. Eskisehirspor skulle dock komma igen och Veysel Sari nickade in bollen i mål efter en hörna slagen av Erkan Zengin och efter dubbla domarbeslut så godkändes målet till slut.

Men därefter hände något som förändrade hela matchbilden. Erkan Zengin hamnade i duell med Cicinho som föll ganska lätt efter att ha fått en arm på sig. Cicinho tog sig för ansiktet och domaren visade upp det röda kortet för Erkan.

Efter utvisningen så tog Sivasspor över spelet helt och hållet och kunde även göra ett segermål av Aatif Chahechouhe, hans andra för säsongen. Efter målet hade Sivasspor ytterligare målchanser men Boffin i Eskisehirspors mål höll nere siffrorna.