Besiktas’ trupp mot Akhisar Belediyespor

Besiktas som trots en liten formsvacka med endast en seger på de fyra senaste ligamatcherna befinner sig på en andraplats i ligatabellen reste tidigare under fredagen till Manisa där match mot Akhisar Belediyespor, som har vunnit alla sina hemmamatcher (4) den här säsongen, väntar på lördagskvällen.

Sju spelare från A-truppen saknades när Besiktas reste: Tomas Sivok, Necip Uysal, Michael Eneramo och Muhammed Demirci pga skador samt Dentinho, Ismail Köybasi och Ugur Boral som är petade.

Dessutom saknas både Ibrahim Toraman och Sezer Öztürk som sedan tidigare har blivit avstängda från spel i A-laget efter bråk på en träning.

Truppen i sin helhet
Tolga Zengin, Cenk Gönen, Günay Güvenç, Pedro Franco, Serdar Kurtuluş, Julien Escude, Ersan Adem Gülüm, Gökhan Süzen, Ramon Motta, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Manuel Fernandes, Veli Kavlak, Mehmet Akgün, Filip Holosko, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Kerim Frei Koyunlu, Hugo Almeida, Mustafa Pektemek, Ömer Şişmanoğlu.