Björn Vleminckx utvisad tre gånger på 7 matcher!

Den 27-årige belgiske anfallare Björn Vleminckx gjorde stor succé under den andra halvan av förra säsongen med 9 mål på 16 ligamatcher för Genclerbirligi där 4 av målen kom i hans debutmatch men efter säsongen lämnade han “Gencler” och följde med sin dåvarande tränare Fuat Capa till nykomlingen Kayseri Erciyesspor.

Hos Kayseri Erciyesspor har det inte gått lika bra i målskörden för Vleminckx och det har blivit 2 mål på 7 ligamatcher hittills men han har åkt på desto fler röda kort, rättare sagt tre stycken på 7 matcher.

Det senaste röda kortet kom i fredagens match mot Sivasspor som Kayseri Erciyesspor förlorade med 0-2 och något som är gemensamt med alla tre röda korten är att dom har kommit i slutminuterna när Erciyesspor har legat under.