VIDEO: Erkan Zengin bakom Eskisehirspors seger *UPPDATERAD*

Den svenske landslagsspelaren Erkan Zengin var en av huvudfigurerna när Eskisehirspor inledde den åttonde omgången av Süper Lig och besegrade Elazigspor på bortaplan med 2-0 efter ett straffmål av Alfred N’Diaye i den första halvleken och ett mål av den chilenske mittfältaren Cristobal Jorquera, hans andra mål för säsongen på två ligamatcher, tidigt i den andra halvleken.

Erkan slog en hörna på tilläggstid av den första halvleken som ledde till att Alfred N’Diaye fälldes och domaren Cüneyt Cakir pekade på straffpunkten varpå N’Diaye gjorde mål därefter och Erkan spelade i början av den andra halvleken fram Cristobal Jorquera som satte dit slutresultatet 2-0 genom ett skott utanför straffområdet innan han byttes ut i den 69e minuten.

Eskisehirspor vann sin fjärde match på de fem senaste tävlingsmatcherna medan Elazigspor förlorade sin fjärde match på de fem senaste tävlingsmatcherna varav fyra raka förluster i ligaspelet.