Europa League: Trabzonspor – Legia Warszawa

Trabzonspor spelar på torsdagskvällen sin tredje match i Europa Leagues gruppspel och efter att ha vunnit mot Apollon Limassol på bortaplan med 2-1 och tappat 3-1 till 3-3 i slutminuterna mot Lazio på hemmaplan så har turen kommit till Legia Warszawa som kommer på besök till Hüseyin Avni Aker stadion i Trabzon.

Legia Warszawas result i Europa League hittills är två raka 0-1 förluster och Trabzonspor kan tillsammans med Lazio om bägge lagen vinner sina matcher på torsdagskvällen skapa ett hopp ner till Apollon och Legia inför de tre sista omgångarna av gruppspelet.

Tabell

  1. Lazio, 4 poäng
  2. Trabzonspor, 4 poäng
  3. Apollon Limassol, 3 poäng
  4. Legia Warszawa, 0 poäng

Trabzonspors tränare Mustafa Akcay förväntas ställa upp med exakt samma startelva som i den senaste ligamatchen mot Sivasspor (0-0) och Trabzon är det turkiska laget som har spelat flest tävlingsmatcher (16) den här säsongen som har resulterat i 10 segrar, 4 oavgjorda och 2 förluster med målskillnaden 24-13.

Trabzonspor som ligger femma i Süper Lig med fyra poäng upp till förstaplats har inte förlorat på sina sju senaste tävlingsmatcher medan Legia Warszawa som toppar den polska ligan med två poäng återigen vann i den senaste omgången efter att ha förlorat två raka matcher.

Trabzonspor – Legia Warszawa
Europa Leagues gruppspel, tredje omgången
Plats: Hüseyin Avni Aker stadion
Avspark: 19.00 (svensk tid)
Domare: Vladislav Bezbodorov (Ryssland)
Kanal: NTV och NTVSpor.net (Turkiet)

Preliminära startelvor

Trabzonspor: Onur, Bosingwa, Mustafa, Bamba, Aykut, Zokora, Malouda, Yusuf, Adrian, Olcan, Henrique
Tränare: Mustafa Akçay

Legia Warszawa: Skaba, Rzezniczak, Dossa Junior, Jodlowiec, Wawryzniak, Vrdoljak, Furman, Ojamaa, Helio Pinto, Brzyski, Dvalishvili
Tränare: Jan Urban