Okan Buruk ny tränare i Elazigspor

Elazigspors sportchef Yasir Elmaci meddelade för turkiska medier under måndagsförmiddagen om att klubben har kommit överens om ett tvåårskontrakt med Okan Buruk angående tränarjobbet i klubben och att kontraktet kommer att skrivas på under tisdagen.

Okan som har hunnit bli 40 år gammal har aldrig tränat på klubbnivå innan men har varit assisterande förbundskapten i både det turkiska U21-landslaget samt A-landslaget under Abdullah Avcis era som förbundskapten.

Under sin aktiva fotbollskarriär så skördade han stora framgångar tillsammans med Galatasaray där han fick vara med att vinna 7 ligatitlar, UEFA-cupen samt supercupen 2000 och i landslaget vann han VM-brons 2002 och nådde kvartsfinal i EM 2000.

Förutom spel i Galatasaray så blev det även spel i Inter, Besiktas och Istanbul B.B. för Okans del innan han la skorna på hylla efter säsongen 2009-2010.