VIDEO: Juventus 2-2 Galatasaray

Den italienske tränaren Roberto Mancini fick en smakstart som tränare för Galatasaray när laget under onsdagskvällen fick med sig en poäng hem till Turkiet efter bortamatchen mot Juventus i Italien.

Didier Drogba gav Galatasaray ledningen i den 36e minuten efter slarv i Juventus-försvaret vilket också blev första halvlekens enda mål men i den andra halvleken, i den 78e minuten så kvitterade Juventus via en straffspark genom Arturo Vidal och drygt tio minuter senare gav Fabio Quagliarella hemmalaget ledningen med sitt 2-1 mål men varken spelarna- eller fansen hos Juventus fick fira ledningsmålet så länge då inhopparen Umut Bulut, som gjorde mål för andra matchen i rad i Champions League, ordnade kvitteringen omgående efter en nickpassning av Drogba, vilket också blev slutresultatet.

Galatasaray har 1 poäng efter två matcher i Champions League och i nästa match i turneringen väntar FC Köpenhamn på hemmaplan den 23e oktober.

Tabelläget

  1. Real Madrid, 6 poäng
  2. Juventus, 2 poäng
  3. FC Köpenhamn, 1 poäng
  4. Galatasaray, 1 poäng