VIDEO: Besiktas hämtade upp 1-3 till 3-3

Besiktas’ kroatiske tränare Slaven Bilic var tillbaka vid sidan om planen efter sin tre långa matchers avstängning när Besiktas mötte Akhisar Belediyespor på bortaplan under lördagskvällen och det började bra för lagets del när Olcay Sahan gjorde matchens första mål i den 18e minuten efter snyggt förarbete från Oguzhan Özyakup, som gjorde comeback efter flera veckors skadefrånvaro men Besiktas ledning skulle inte stå sig allt för länge då Akhisar brasilianske spelare Bruno Mezenga kvitterade i den 24e minuten med ett fantastiskt volleyskott efter att ha tagit ner bollen på brösten.

Och det stannade inte där för Akhisars del som även gjorde både 2-1 genom Bruno och 3-1 genom Bilal Kisa i de efterföljande minuterna och tränaren Hamza Hamzaoglus lag såg ut att gå mot ännu en stor seger efter segern mot Galatasaray för ett par veckor sedan.

Men Besiktas skulle komma att göra ett oerhört viktigt psykologiskt mål fem minuter före halvtidsvilan när Oguzhan reducerade till 3-2 assisterad av Hugo Almeida. Och i början av den andra halvleken så nickade Almeida in kvitteringsmålet för Besiktas efter ett inlägg av Manuel Fernandes. Efter 3-3 målet så hade bägge lagen chanser att göra ytterligare mål i matchen men fler mål blev det inte och matchen slutade 3-3.

Besiktas som endast har vunnit en match på de fem senaste ligamatcherna tappade poäng mot Fenerbahce på förstaplatsen och ligger nu fem poäng bakom på andraplatsen medan Akhisar som endast har en förlust på de fem senaste ligamatcherna ligger på sjätte plats, tre poäng bakom Besiktas.