VIDEO: Galatasaray besegrade FC Köpenhamn

Galatasaray tog under onsdagskvällen tre mycket viktiga poäng inför fortsättningen av gruppspelet i Champions League genom att besegra FC Köpenhamn på hemmaplan med 3-1 och det var tre av lagets största stjärnor som visade vägen.

Den brasilianske mittfältaren Felipe Melo, assisterad av Dany, nickade in ledningsmålet redan i den 10e minuten med sitt första mål för säsongen, den holländske mittfältaren Wesley Sneijder, assisterad av Emmanuel Eboue, ökade på Galatasarays ledning till 2-0 med sitt fjärde mål på de tre senaste matcherna och anfallsstjärnan Didier Drogba från Elfenbenskusten, assisterad av sin landsman Eboue, satte dit trean, hans femte mål för säsongen, bakom den svenske landslagsmålvakten Johan Wiland i Köpenhamns mål på tilläggstid av den första halvleken vilket innebar att matchen mer eller mindre var punkterad efter den första halvleken.

I slutet av matchen reducerade Köpenhamn genom den brasilianske mittfältaren Claudemir men närmare än så kom inte det danska laget och Galatasaray kopplade i och med segern samtidigt som Juventus förlorade på bortaplan mot Real Madrid, ett grepp om andraplatsen i gruppen bakom Real Madrid när serien nu vänder.

Tabell

  1. Real Madrid, 9 poäng
  2. Galatasaray, 4 poäng
  3. Juventus, 2 poäng
  4. Köpenhamn, 1 poäng

Höjdpunkterna från matchen

Endast målen