VIDEO: Kasimpasa vann toppmatchen mot Trabzonspor

Kasimpasa med Andreas Isaksson i målet avslutade under måndagskvällen den nionde omgången av Süper Lig genom att besegra Trabzonspor i veckans toppmatch på hemmaplan med 3-2.

Den 29-årige turkiske mittfältaren Kerem Seras gav Kasimpasa ledningen i den 18e minuten med ett långt skott utanför straffområdet som målvakten i Trabzonspor, Onur Kivrak, inte såg ut att vara beredd på men bara några minuter senare lyckades gästerna kvittera genom brassen Paulo Henrique som gjorde sitt 3e ligamål för säsongen men Kasimpasa skulle återigen ta ledningen innan halvtidsvilan när Adem Büyük gjorde sitt första mål för säsongen efter en hörna.

I den 67e minuten så utökade den argentinske offensiva mittfältaren Ezequiel Oscar Scarione på Kasimpasas ledning till 3-1 med sitt sjätte ligamål för säsongen och målet innebar att han gick upp i delad skytteligaledning tillsammans med Aatif Chahechouhe.

Trabzonspor skulle göra matchens sista mål när Olcan Adin, som gjorde två frisparksmål förra säsongen, gjorde sitt första frisparksmål för säsongen i ligaspelet (han har gjort ett tidigare i Europa League) reducerade till 2-3 och fler mål än så blev det inte i matchen.

Kasimpasa som vann sin fjärde ligamatch på de fem senaste ligamatcherna gick i och med segern upp på andraplats i tabellen med 18 poäng, fyra poäng bakom ledande Fenerbahce medan Trabzonspor som förlorade igen efter åtta raka tävlingsmatcher (fyra ligamatcher) befinner sig på en nionde plats i en mycket jämn tabell med 14 poäng.