VIDEO: Trabzonspor 2-0 Legia Warszawa

Trabzonspor besegrade under torsdagskvällen Legia Warszawa med 2-0 på hemmaplan i sin tredje match i Europa Leagues gruppspel och gick i och med upp segern i ensam ledning i Grupp J sedan Lazio spelat 0-0 på bortaplan mot Apollon Limassol.

Innan avspark så hölls en tyst minut för att hedra den f.d. Trabzonspor-spelaren Kadir Özcan som avled tidigare i veckan pga hjärtinfarkt.

Den österrikiske anfallaren Marc Janko som klubben ville göra sig av med i somras men utan någon framgång och som inte har fått mycket speltid under den pågående säsongen gav Trabzonspor ledningen redan i den 7e minuten efter en tilltrasslad situationen vilket också blev halvtidsresultatet.

I den andra halvleken så tryckte Legia på för en kvittering och skapade en del målchanser men Trabzonspors målvakt Onur Kivrak stod precis som i de två tidigare matcherna i Europa Leagues gruppspel för bra räddningar och såg till att Trabzonspor fortfarande ledde matchen innan Olcan Adin satte dit slutresultatet med drygt tio minuter kvar av matchen genom att liknande mål som Arjen Robben gjorde mot Turkiet i den sista matchen av VM-kvalet.

Trabzonspor spelar sin nästa match i Europa League mot just Legia Warszawa på bortaplan den 7e november.

Tabell

  1. Trabzonspor, 7 poäng
  2. Lazio, 5 poäng
  3. Apollon Limassol, 4 poäng
  4. Legia Warszawa, 0 poäng