VIDEO: Trabzonspor 3-3 Lazio

Trabzonspor tog under torsdagskvällen emot Lazio på Hüseyin Avni Aker stadion i Europa Leagues andra spelomgång och laget fick också en bra start i matchen när yttermittfältaren Yusuf Erdogan rullade in ledningsmålet i den 11e minuten assisterad av Paulo Henrique och drygt tio minuter senare så ökade den polske mittfältaren Adrian Mierzejewski på ledningen till 2-0 efter ett skott utanför straffområdet innan den 20-årige nigerianske mittfältaren Ogenyi Onazi reducerade för Lazio.

Den brasilianske anfallaren Paulo Henrique skulle dock återigen öka målskillnaden till två mål när han gjorde 3-1 assisterad av Adrian vilket också blev halvtidsresultatet.

I den andra halvleken så tryckte Lazio på mot Trabzonspors mål men målvakten Onur Kivrak stod för ett par bra räddningar och med mindre än tio minuter kvar av matchen så såg Trabzonspor ut att gå mot sin andra raka seger i turneringen men inhopparen Sergio Floccari ville annorlunda och inom loppet av någon minut så gjorde han både 3-2 och 3-3, vilket blev slutresultatet.

Trabzonspor möter Legia Warzawa på hemmaplan i sin nästa match i Europa League den 24e oktober.

Tabellen efter två omgångar

  1. Trabzonspor, 4 poäng
  2. Lazio, 4 poäng
  3. Apollon Limassol, 3 poäng
  4. Legia Warzawa, 0 poäng